Seueur Compressor Air D400

Seueur Compressor Air D400

Katerangan Singkat:

Modél komprési Air tiis: D600 Spésifikasi: kaluaran Motor: 370W Tegangan frékuénsi: 220V / 50HZ, 110V / 60HZ Tekanan pelepasan: 0.6-0.8Mpa Kapasitas ngaleupaskeun: 0,03m³ / mnt Jilid: 9L Tingkat kebis: 45dB Diménsi umum: 400 × 320 × 600 makeup Airbrush Airbrush nyaéta makeup anu disemprotkeun kana kulit nganggo sikat udara tibatan nganggo sikat, ramo, atanapi hal-hal sanés. Peta udara dicirikeun ku 3 bagéan utama. A compressor Powered is used to create an even and controlable airflow through a medical gr ...


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuhan: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Pelabuhan: Shenzhen
  • Syarat pamayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Komprésor Air tiiseun

    Modél: D600

    Spésifikasi:

    Kaluaran motor: 370W
    Tegangan frékuénsi: 220V / 50HZ, 110V / 60HZ
    Tekanan pelepasan: 0.6-0.8Mpa 
    Kapasitas ngaleupaskeun: 0.03m³ / mnt
    Jilid: 9L
    Tingkat
    Diménsi umumna: 400 × 320 × 600

    Makeup Airbrush
    Airbrush nyaéta makeup disemprot ka kulit nganggo pesawat udara tinimbang nganggo sikat, jari, atanapi hal-hal anu sanés.  Peta udara dicirikeun ku 3 bagéan utama. Kompresor anu kuat dipaké pikeun nyiptakeun aliran udara anu sanés sareng dikontrol ku selang kelas médis. Selang ngahubungkeun kana logam, bedil anu dibicu. Sistem kapal udara tiasa dirobih pikeun cocog sareng unggal jinis aplikasi makeup. Éta kasohor di pilem, téater, makeup bridal, ect. Sistem anu dirancang pikeun panggunaan kosmetik pribadi di bumi ogé sayogi. Sistem kapal udara anu dirancang pikeun pamakean bumi biasana langkung leutik sareng dianggo dina tekenan anu langkung handap tibatan sistem anu dianggo dina aplikasi industri.
     
     
    Tato
    Airbrush tato jaman gaduh sajarah langkung ti dua puluh taun, tapi parantos aya sababaraha taun katukang anu parantos naen. Kalayan ratusan desain sareng seueur warna, nya éta jalan pikeun mastikeun kauntungan anu lumayan. Tato Airbrush kasohor sareng seueur jalma ngora sareng éta masihan aranjeunna kasempetan janten wani, yakin, uninhibited sareng bergaya. Ti acara silaturahmi dugi ka perayaan hébat, tato pesawat udara samentawis parantos ngagaduhan peran anu penting dina hiburan.
     


  • Saméméhna:
  • Salajengna:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk Patali

    WhatsApp Online Chat!