Нашата компанија, Ningbo Joystar Алатки копродукции, ООД, со бренд на „Joystar“, е професионален производител специјализиран за мини компресори за воздух, компресори на воздушни четки, воздушни четки, алати за хоби и други алати за воздух. Работат во индустриска воздушна четка многу години, oyојстар не само што обезбедува квалитетни производи, туку нуди и одлични ресурси за снимање проблеми и услуги за поддршка наназад за овие воздушни алати на нашите клиенти.

Контактирајте не Прочитај повеќе

Избрани Производи

Нови пристигнувања

WhatsApp Интернет разговор!